Mijn Praktijk

voetenbehandel

Mijn naam is Ellen Voss.
In 2007 ben ik mijn praktijk begonnen. Sinds september 2010 ben ik werkzaam in Ede.
Ik heb mijn opleiding bij Amice in Barneveld gevolgd en met succes afgerond.

Ik ben gediplomeerd pedicure en heb mijn eigen praktijk aan huis in Ede. Mijn praktijk ligt op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Ik ben aangesloten bij de Branche Organisatie ProVoet, dit waarborgt een niveau van kennis en kundigheid.
Een goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk. Niet alleen voor de ouderen of diegene die “last” hebben van de voeten zoals likdoorns, “kalknagels” of andere vervelende kwaaltjes.
Nee, een goede voetverzorging is voor man en vrouw, voor jong en oud, groot en klein, kortom voor iedereen. Dus juist ook voor U!

Tot mijn werkzaamheden behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagel-problemen oplossen.Ik werk met de nat-techniek, waardoor de behandeling na genoeg pijnloos is. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot mijn taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling de mogelijkheid tot een fijne afsluiting met een korte voetmassage.